Veziv

Platforma Adservio

Odata cu pandemia dar si cu evolutia tehnologiei majoritatea institutiilor de invatamant au inceput sa imbunatateasca starea tehnica. De aceea, necesitatea aparitiei unui catalog online a fost un miracol tehnologic. Iar pentru acest fapt platforma Adservio  este cel mai bun edificiu creat sa vina in ajutorul scolilor si liceelor din intreaga lume. Doar in Romania este folosit de aproximativ 15 scoli din regiunile Iasi si Bucuresti dar si unele sate apropiate. Totul este mult mai usor cu ajutorul tehnologiei iar imbunatatirea acesteia a dus la favorizarea invatamantului facil.

Importanta platformei Adservio

Probabil majoritatea profesorilor dar si a parintilor in pandemie si-au dat seama de necesitatea unui catalog online. Astfel ca, acestia s-au gandit la modul in care activitatea elevilor poate fi marcata sau pusa in statistici. Odata cu cresterea numarului de elevi care trec in examinarea online, necesitatea formarii unei rubrici care sa le evidentieze evolutia a fost facila. Intrucat, Adservio a reusit sa faca pentru fiecare clasa un top al elevilor dupa medie sau dupa notele de pe rubrica cu statistici. A facut din aceasta platforma una de succes, crescand in ultimele luni cu milioane de utilizari. Totul este posibil, simplu si usor, tehnologia fiind o cale cat mai clara catre evolutie si prosperitate.

De ce sa alegi platforma Adservio?

Probabil ca multi nu inteleg, de ce ar trebuie sa aleaga catalogul online oferit de Adversio. Insa majoritatea se gandesc ca atunci cand pandemia va lua sfarsit, platforma va fi anulata. Insa este o gandire eronata, deoarece indiferent de modul in care privesti lucrurile, catalogul online reprezinta pentru toate cadrele didactice o necesitate acerba. Odata cu trecerea notelor in catalog, acestia pot opta pentru diferite statistici pe care in mediul fizic trebuiau sa le faca manual. Astfel ca, Adservio este platforma care s-a gandit in primul rand la eficentizarea evaluarii elevilor dar si la statistica privind clasamentul acestora. Intrucat fiecare elev prefera mediul online pentru a vedea modul in care este valorificat de catre profesor. Adservio acum poate veni in ajutorul sau, conceput cu un cadru cat mai elocvent. Acesta poate fi optimizat pentru a reda un tabel cu toate notele pe care un elev le obtine. Atat din punct de vedere statistic cat si vazut dintr-o pozitie simplista ofera orice informatie legata de modul de desfasurare a orelor. Acum, tot modulul educational fizic care avea nevoie de strategii manuale de dezvoltare este mult mai simplu. Conceput pentru a fi folosit atat de elevi, profesori dar si de parinti.

Cine beneficiaza din cadrul platformei Adservio?

Platforma Adservio conceputa initial doar pe plan local. In acest moment se poate discuta ca incorporeaza aproximativ 800 de scoli din toata tara. In acest plan discutand de peste 40.000 de profesori, pregatiti oricand pentru a posta evolutia elevilor pe platforma. Din punct de vedere al parteneriatului cu mediul extern educational, este bazat pe aproximativ 3,5 milioane de elevi si aproximativ 5 milioane de parinti care prin acest intermediu pot vedea evolutia statistica a propriilor copii si modul in care pandemia si mediul online le-a indus un nivel rational si elevat mult mai ridicat. Indiferent de statutul social fiecare persoana se fereste de munca birocratica din sistem. Astfel, ca platforma Adservio vine acum o unealta pregatita sa faca munca educationala mult mai usoara. Totul este mai simplu in mediul online, iar acum datele elevilor sunt clasificate si ordonate facil.

Beneficiile aduse de Adservio?

In principal, plaforma Adservio este folosita in diverse scopuri. Insa printre acestea putem aminti o vasta gama de beneficii. Incepand de la notele afisate pana la generarea rapoartelor si informatiilor statistice. Insa acestea nu sunt toate, aici se adauga si evaluarea studentilor pe parcurs si managerierea notelor fara dificultati. Atunci cand ne gandim la modul in care o platforma ne ajuta esential ajutorul primeaza. Astfel ca, platforma Adservio pune la dispozitie un terminald de gradare special conceput pentru fiecare clasa. Pe langa acesta un software usor de utilizat si conceput special pentru un mediu facil si cat mai optimizat posibil. Un antrenament propriuzis prin care fiecare profesor sau administrator de scoala poate primi informatiile de folosire intr-un mediu direct. Pentru facilitatea profesorilor acestia primesc o cheie de logare pentru a fi in siguranta atunci cand se conecteaza. Si nu in ultimul rand cel mai important factor atunci cand discutam de o platforma de acest tip este suportul tehnic. Din cauza multor aspecte, suportul tehnic oferit de cei din cadrul platformei Adservio este unul unic. Pregatit sa faca oricand oricarui tip de provocare venita din partea unui elev, parinte sau profesor. Intrucat poate fi accesat oricand sau intr-un program 24/7, cu operatori antrenati si cu o experienta vasta pregatiti pentru a fi la incercare.

Costuri reduse si eficienta totala

Consideram ca fiecare persoana se gandeste la bugetul sau anual pe care doreste sa il cheltuiasca. Insa cu platforma Adservio nu trebuie sa investesti, scoala ta va fi inscrisa in cateva minute. Totul este foarte bine organizat, cu o siguranta de aproximativ 12 ani in durabilitate. Platforma Adservio este sigura si prezinta o eficienta foarte bune fiind partenerul unei firme cunoscute in Romania de televiziune –Telecom-. Totusi daca doresti ca fiul / fiica ta sa aiba un catalog online foarte bine organizat, nu trebuie sa investesti deloc. Totul este conceput sa ajute mediul educational si sa ofere o noua arie de descoperiri tehnologice. Platforma Adservio a adus educatia digitala la cele mai inalte cote. Si putem spune acest lucru pe baza statisticilor, atingand 1 milion de conturi inregistrare elevi, parinti, cadre didactice.

Educatia digitala viitorul

Indiferent de pragul in care ajunge educatia sau modul ei de deplasare online / fizic. Trebuie sa stim ca acest concept de educatie digitala va fi din ce in mai cautat. Iar platforma Adservio este instrumentul esential pentru o educatie online cat mai eficienta si practica. Pe baza statisticilor a reiesit ca platforma Adservio este un beneficiu enorm. Sustinem acest lucru deoarece rata absentei a fost redusa la aproximativ 60%. Iar rata de absolvire si performanta este in continua crestere. Totul fiind posibil cu un cost redus si cu un efort conceput sa aduca in viitor performante nenumarate.

0 Comments

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole recente

octombrie 2021
lun mar mie joi vin sâm Dum
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031