Veziv

Despre noi

CINE SUNTEM

Totul a început din pasiune!

Pasiunea de a programa și de a dezvolta website-uri.

Am folosit aceasta pasiune pentru a ajuta firmele mici și medii care au întâmpinat dificultăți pe timp de pandemie

Pandemia a afectat foarte multe firme în diferite domenii de activitate, nimeni nu se aștepta la asta.

Majoritatea firmelor nu se așteptau la o pandemie globală și nu erau pregatite sa faca fata restrictiilor. 

Indiferent de pandemie, 80% din startupuri dau faliment în primii 2 ani, deoarece antreprenorii români pleacă la drum fără un plan de business clar și detaliat! 

Nu se gândesc la cate beneficii poate aduce un website! 

Mă numesc Ionut Gradinaru, sunt CEO Veziv It Services S.R.L si impreuna cu partenera mea Oana Dumbale am plecat la drum cu o idee, aceea de a ajuta firmele sa nu dea faliment în momentele de criza. 

Într-o criza sanitară globală oamenii au început sa aiba frica de a comunica cu ceilalți. Restaurantele, hotelurile și toată industria horeca în general a suferit o daună foarte mare. Acest lucru nu înseamnă ca oamenii nu o sa simtă nevoia sa manance la restaurant sau ca nu o sa mai comande mâncare. Din contra, restricțiile și restaurantele închise au ajutat la cresterea comenzilor de mâncare online.

Romanii au început sa apeleze foarte mult la aceste servicii. 

Foodpanda.ro una din firmele principale de food delivery a înregistrat o creștere de 300% a numărului de comenzi online. Pe langa firmele de food delivery au avut o creștere semnificativă și firmele de gradinarit, mai ales firmele care aveau o buna vizibilitate online. Oamenii fiind închiși în proprile case aveau nevoie sa simta natura aproape. 

Vizibilitatea online este extraordinar de importantă mai ales într-o perioada în care comunicarea online este singura comunicare posibila, cum a fost in perioada restrictilor severe. Aceasta pandemie ne-a schimbat viața și felul de a ne comporta cu cei din jur. Marile firme au început să-și desfășoare activitatea de acasă, iar oamenii au trebuit sa se adapteze la aceste noi măsuri.  Au avut nevoie de condiții noi: birou, scaun, microfon, etc. Din cauza restricțiilor aceste lucruri ce țin de amenajarea spațiului de lucru au fost cumparate online de la firmele care aveau o buna vizibilitate online și o buna optimizare SEO în așa fel incat sa fie mai vizibile decat alte magazine concurente. 

O schimbare extraordinar de mare a fost adusă de oamenii care au început sa comande online orice și să evite sa se ducă în magazine iar in lunile de restricții severe majoritatea firmelor care aveau domeniul de activitate 100% offline au dat falimet.

Credeți ca o vizibilitate online mai buna ar fi ajutat acele firme să evite falimentul?

Răspunsul este logic, atata timp cat o firma poate să-și desfășoare activitatea de oriunde, incercand sa facă profit în fiecare zi și are o comunicare eficienta cu clienții nu are de ce sa dea faliment. Corect?

Să privim în viitor.

în aceasta perioada oamenii au evitat sa iasă cu prietenii la un suc sau la o bere. Intradevar, din cauza epidemiei și restricțiilor am început sa comandam si sa comunicăm online dar trebuie să luăm în considerare ca suntem ființe sociale și ne este dor sa bem o bere rece sau un suc cu un prieten într-un bar. Din acest motiv mulți oameni vor frecventa restaurantele și barurile mai des după terminarea pandemiei. Acest lucru va ajuta foarte mult industria horeca. În același timp trebuie sa ne gandim ca acești oameni vor fi mai exigenți privind calitatea și igiena restaurantul sau barul în care se duc. Aceste informații le vor  caute online, așa cum au fost obișnuiți sa faca pe timp de pandemie unde online-ul era singura metoda de a comunica cu firma cu care voiai sa interactionezi.

Din acest motiv un website cu informații clare și cu o buna optimizare SEO va ajuta foarte mult industria horeca  pe timp de pandemie si odată cu terminarea acesteia!

Industria horeca nu va fi singura care are nevoie de vizibilitate online. Trebuie sa recunoastem ca viata noastra s-a mutat în totalitate online, din acest motiv un website va ajuta orice firma indiferent de domeniu.

Ești liber sa alegi dacă sa intri online sau sa nu exiști!

Scopul nostru este sa mutăm firmele offline într-un succes online.

Avem ani de experiență în web design si digital marketing, am ajutat multe firme sa ajunga online si in continuare suntem pregatiti sa ajutam cat mai multe firme sa se dezvolte si sa atinga obiectivele propuse.

Echipa noastra de programatori este formată din tineri pasionati care au început sa programeze la varste fragede, acest lucru i-a ajutat să aibă o viziune mai buna și creativitatea mai dezvoltată.

Contacteaza-ne si împreuna cu echipa Veziv vei  găsi o soluție care sa te ajute să-ți extinzi afacerea în mediul online.