Veziv

Contactează-ne

Alătura-te echipei noastre și de astăzi putem fi colaboratori.

Dacă crezi ca ești ambițios, sigur pe ceea ce faci și creativ, dacă ai bune capacități în HTML, CSS și PHP, completează formularul apoi trimite-ne CV-ul tău, și te contactam.

✆ +40 752558435

Alătura-te echipei noastre

  Transformă pasiunea ta într-un job.

  Mulțumită atitudinei noastre față de clienți am reușit sa avem un numar în creștere de comenzi. Din acest motiv avem nevoie de mulți colaboratori. Căutăm tineri motivati. Alătura-te echipei noastre. Dacă ești pasionat de marketing și de web design sau dacă ai bune abilități în comunicarea cu clienții scrie-ne!

  Consultanții
  • Consultanții se vor ocupa de comunicarea cu clienții și vor localiza problemele aducând o soluție. Vor tine legatura între clienti si programători.
  Operatorii call center
  • Operatorii call center se vor ocupa de comunicarea cu potențialii clienți si le vor propune ofertele noastre. Acestea vor avea scopul de a soluționa problemele clienților.
  Programătorii
  • Cautam programători pasionați de web design: CSS, HTML, PHP, ambițioși si perseverenti.
  HTML
  100
  CSS
  100
  PHP
  100
  Nu conteaza unde te afli

  Avem colaboratori în multe țari. Distanța nu este o problema pentru noi. Colaboratorii nostri pot alege ora la care sa lucreze, zilele si cat să lucreze pe zi. Mulțumită organizarii nostre ierarhice colaboratorii nostri isi organizează singuri timpul și noi reușim sa livram mereu la timp proiectele.

  INCREDERE
  100
  AMBITIE
  100
  PERSEVERENTA
  100